![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@sowiq natchną mnie na napisanie tego wątku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bardzo często w ofertach o pracę widzimy ile to nie oferujemy benefitów. Rozwój, kariera, szkolenia, wyjazdy ble ble ble... Ile firm faktycznie wywiązuje się z tego sama bez potrzeby naciskania ze strony swojego pracownika? Czy u was w firmie macie namacalne benefity które wam obiecywano w ogłoszeniach? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@sephirus jak dobrze pamiętam, to ty pracujesz przy wp.pl i w jego zespole? Może coś pomieszałem.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tak czy inaczej, z mojego doświadczenia nie polecam firm bez doświadczenia. Zacząłem posta pisząc do ciebie, dlatego że ja swój start miałem w firmie, do której praktycznie większość z was by się nie przyjęła, bo wyszły z tego ładne kluski, no ale generalnie dostałem papier że robiłem na takim i takim stanowisku, więc późniejsze poszukiwania były już łatwiejsze, bo większość zawsze wymaga jakiegoś doświadczenia.. A skoro ty pracujesz przy większym projekcie i w większej firmie, to takie rzeczy trochę inaczej są traktowane.
No i rzeczy o których często piszą, jak szkolenia etc, to raczej w firmach które mają już jakiś staż, bo w nowych firmach, to może być różnie, wiem to boleśnie po sobie.. Ten post edytował by_ikar 31.07.2014, 15:07:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@sephirus jak dobrze pamiętam, to ty pracujesz przy wp.pl i w jego zespole? Jeśli to prawda, to znasz ludzi którzy piszą te beznadziejne arty? Może napiszesz jakiś zaporowy algorytm który odsiewałby ten szajs. (IMG:style_emoticons/default/offtopic.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 15:15 |