![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Organizuję darmowe szkolenie online z PHP Zend Framework!
Zapraszam wszystkich miłośników PHP:) [zmoderowane]
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie mogliby spamować, ale na alias na który się tam zarejestrowałem jedyny "spam" jaki dostawałem, to był z informacją o tym szkoleniu. Póki co nic nie dostałem jeszcze dodatkowego, więc nawet jeżeli by chcieli sobie stworzyć bazę mailingową, to nie wydaje mi się żeby w miarę ogarnięci ludzie podali realne maile, a jeżeli już podali, to nie potrafiliby dodać regułek do spamu etc.
Ja to w sumie byłem bardziej za symfony, bo nic jeszcze w nim nie zrobiłem (chociaż coś tam o nim wiem, ale głównie to o komponentach) takiego bardziej zaawansowanego.. No ale póki co to zostało przerobione quicktour.. Trochę kiepsko. EDIT: no i udostępnili filmik, jakiś tydzień po szkoleniu.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) można go zobaczyć tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=2ycOoHQslOM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 17:42 |