![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 10 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam kod i zastanawiam się czy i jak można by go skrócić czy możecie pomóc?
Ten post edytował KotWButach 3.07.2014, 14:51:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem na myśli kod, który się wykonuje po stronie klienta. Wspomniałem o tym dlatego, że to są w znacznej większości przypadków różnice totalnie nieważne. Wyjątkiem są strony, które wyświetlają wiele elementów jednocześnie lub zaawansowane animacje. Strona serwera to już inna bajka, bo serwer musi obsługiwać wiele żądań.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem na myśli kod, który się wykonuje po stronie klienta. Wspomniałem o tym dlatego, że to są w znacznej większości przypadków różnice totalnie nieważne. Wyjątkiem są strony, które wyświetlają wiele elementów jednocześnie lub zaawansowane animacje. Strona serwera to już inna bajka, bo serwer musi obsługiwać wiele żądań. Nawet przy prostych stronach, CSS/JS powinno się łączyć i minimalizować - w szczególności w przypadku kiedy strona ma sensownie działać na mobilkach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 16:09 |