![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrzucilem strone na serwer, zobaczcie sami pod tym adresem :
http://bydgoszcz.wsinf.edu.pl/~lestas/speedrower/index.php no i problem jest taki ze wczesniej jak mialem na innym serwerze to nie bylo zadnych problemow a teraz sa w postaci nastepujacych komunikatow: Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted at (null):0 (tried to allocate 1000000 bytes) in /home/02j/lestas/public_html/speedrower/pokaz.php on line 13 Notice: Undefined variable: op in /home/02j/lestas/public_html/speedrower/o_nas.php on line 58 Notice: Undefined variable: op in /home/02j/lestas/public_html/speedrower/ksiega_funkcje.php on line 35 mozecie powiedziec co mam z tym zrobic ? wlasciwie co mam powiedziec adminowi , co ma wlaczyc . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(rzseattle @ 2004-06-15 10:29:26) Pozatym w mojej karierze jeszcze nigdy nie zdarzylo sie aby skrypt pozarl wszystkie zasoby pamieciowe mu przydzielone wiec w twoim przypadku skladnial bym sie raczej do optymalizacji skryptu. Mi sie zdarzylo (uzywajac bibliotek PEAR'a) przy dekodowaniu cholernego MIME A co do publicznych serwerow to sie zgadzam taka operacja moze byc trudna do zrealizowania, ale moze ceo ma tam jakies wtyki, chociaz tez sklanial bym sie ku optymalizacji BTW. ceo, chetnie zobacze wspomniane pamieciozerne linie kodu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:05 |