![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. Zawsze pozycjonuję elementy na tronie za pomocą position relative. Wszystko ładnie, pięknie, ale nie na mozilli. Mozilla przesuwa mi elementy w dziwny sposób. To co na innych przeglądarkach mam na tym miejscu co trzeba to w mozilli mam przesunięte w prawo. O co może chodzić?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest taki dymek, który pojawia się po naciśnięciu przycisku.
#dymek{ background: #fedf51 center no-repeat; opacity: 0.8; border-radius: 10px; width: 200px; height: 200px; text-align: center; position: relative; left: 200px; position: relative; top: 20px; padding: 0px; margin: 0px auto; overflow: hidden; visibility: hidden; } #dymek li{ font-size: 18px; font-family: Arial; color: #000; list-style: none; padding: 0px; margin: 0px auto; position: relative; top: 30px; } <div id="dymek"> <li> Nie istnieje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Przycisk zrobiony w celach demonstracyjnych.<br> <br> Kliknij ponownie, by zamknąć. </li> </div> To nie rozumiem. Jak pozycjonować, aby na każdej przeglądarce wyświetlało elementy tak samo. OK. Akurat z dymkiem to była wina brakującego clear. both Ale i tak mam problem z tekstem w divach. Na mozilli wyświetlony bardziej po prawej stronie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:49 |