![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, do php-fusion 7x istnieje taka wtyczka: Last & Next Match Panel (do pobrania) i występuje w niej taki błąd:
Dodając ostatni mecz, fusion wyświetla błąd w wtyczce: templates/adminLast.phtml Undefined index: end Linia: 58 (IMG:http://files.tinypic.pl/i/00545/vbsegx566bgc.png) Kod:
Czy da radę naprawić ten błąd? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ty w ogóle wiesz co robisz...?
Dobrze, mogłeś mi zaznaczyć, gdzie nawias mam dodać. Wygląda, że teraz wszystko działa, dzięki wam za pomoc, jak coś to będę jeszcze pisał. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Panowie tym razem mam inny błąd i naprawdę nie wiem o co chodzi, na testowym serwerze, w nazwach drużyn, które posiadają polskie znaki np. ł nazwa drużyny poprawnie się wyświetla mam ustawiony język utf8, natomiast na serwerze gdzie jest strona klubowa nie wyświetla tam znaków polskich w nazwach drużyn tylko pytajnik ? na tej stronie też ustawiony jest język polski z utf8, więc nie wiem o co chodzi, bo na czystym fusionie problemu z kodowaniem w nazwach drużyń nie ma. Orientuje się ktoś, co może być przyczyną nie wyświetlania się polskich znaków? Ten post edytował jwr 28.06.2014, 17:16:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 05:58 |