![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś mi powie dlaczego takie coś nie działa poprawnie?
Wciskam przycisk wstecz i działa tylko pierwszy element funkcji: czyli z indeksu 1 do 0. Reszta nie działa. Rzecz jasna chodzi o przycisk do galerii function wstecz(){ if(indeks = 1){ indeks--; }else if(indeks = 2){ indeks--; }else if(indeks = 0){ indeks = 2; } } window.onload = function(){ var buttonik = document.getElementById("przycisk_poprzedni"); przycisk_poprzedni.onclick = function(){ wstecz(); } } |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego po kliknięciu dwukrotnym?
Poza tym tak się właśnie nie dzieje. Pokaz leci sobie dalej i ten przycisk nic nie robi. Chcialbym żeby po kliknięciu przycisku natychmiat pojawiało się zdjecie wcześniejsze. Dobra, działa. Tylko nie wiem dlaczego po dwukrotnym kliknięciu dopiero. Nie wiem jak zrobić żeby od razu zdjęcia przeskakiwały. Dodaje do funkcji wstecz stopinterval a na koniec startinterval i nie reaguje tak jak powinno No i jeszcze nie rozumiem Twojego zapisu w funkcji wstecz. Jeśli dobrze rozumuję to zdjęcie 1 to indeks 0, zdjecie 2 to indeks 1, zdjęcie 3 to indeks 2. Więc dlaczego w funkcji jest jeśli indeks < 0. Kiedy indeks jest mniejszy od 0? Co najlepsze to działa.. chciałbym zrozumieć jak.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 00:42 |