![]() |
![]() |
--konrad-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam do Was dwa pytania : 1. Czy według Was zawód programisty (zwłaszcza projektanta stron internetowych) jest zawodem wymierającym ? Bo przecież obecnie osoba nie mająca pojęcia o programowaniu może stworzyć prostą stronę, stworzyć forum (większość studentów ma swoje fora przez które się komunikują) i nie potrzebujądo tego programisty 2. Czy warto (jesli oczywiście na pierwsze pytanie odpowiedź jest przecząca) przerobić kurs ESKK o projektowaniu stron i uzyskać jakiś certyfikat pod kątem znalezienia pracy jako projektant ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usunąłem post o którym bylo tyle szumu ze spamuje. Lepiej ? Sam nie jestem przekonany do tego kursu chocby ze względu na to ile kosztuje nauka jezyka obcego na tym kursie - ponad 3000 do zaawansowango poziomu. Ja kupiłem zwykły samouczek (nazwy nie podam bo znow sie dziwolagi przyczepią ze spamuje) za ok 150 zł i bardzo sobie go chwale.
Jeszcze raz chciałbym zapytać o tego asemblera - czy do zrozumienia tego jezyka potrzebna jest znajomośc "czegoś", nie wiem np. architektury komputera ? Czy można od razu uczyć się |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:29 |