![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 43 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pracuję nad stroną Polde Sp z o.o.. Prosiłbym o ocenę strony pod względem graficznym.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Oczywiście, że nie. Chyba dalej mnie nie rozumiesz. Jeśli klient chce prostą wizytówkę(załóżmy tylko HTML/CSS) to robię tylko to, ale jak już wspomniałem, według najnowszych standardów. Nie robie nic poza tym, nie używam PHP wogóle. Jesli klient zażyczył by sobie prostego CMS-a, to wtedy znajduje jakieś dobre rozwiązanie. Chociażby można użyć CMS-a Craft, licencja darmowa powinna wystarczyć na prostą wizytówkę. Mogę też użyć CMS-a, którego wcześniej napisałem specjalnie do wizytówek. Teraz co prawda akurat takiego nie mam, ale to tylko przypuszczenie. W pewnej firmie gdzie pracowałem zajmowałem się wdrażaniem sklepów internetowych: od pocięcia szablonu, zakodowania, po podpięcie pod system sklepu w Zendzie. Żaden z tych sklepów nie miał być w pełni responsywny, jedynie 2 "w miarę". Jeden od rozdziałki ~700px szerokości, drugi od 1024px (bo klient miał taki monitor osobisty (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Kwestia responsywności zależała jedynie od tego czy klient ją chcę i czy za to płaci. Jak widać nie chcieli! Nie wyobrażam sobie, żeby miała być responsywna jedynie od dobrej woli kodera i jego czasu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 16:24 |