![]() |
![]() |
--konrad-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam do Was dwa pytania : 1. Czy według Was zawód programisty (zwłaszcza projektanta stron internetowych) jest zawodem wymierającym ? Bo przecież obecnie osoba nie mająca pojęcia o programowaniu może stworzyć prostą stronę, stworzyć forum (większość studentów ma swoje fora przez które się komunikują) i nie potrzebujądo tego programisty 2. Czy warto (jesli oczywiście na pierwsze pytanie odpowiedź jest przecząca) przerobić kurs ESKK o projektowaniu stron i uzyskać jakiś certyfikat pod kątem znalezienia pracy jako projektant ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj trochę o obecnym zapotrzebowaniu programistów na rynku światowym, a później zobacz prognozy na najbliższe lata. W tym zawodzie nie ma i nie będzie kryzysu. firmy cały czas biją się o dobrych programistów
|
|
|
--konrad-- |
![]()
|
Goście ![]() |
poczytaj trochę o obecnym zapotrzebowaniu programistów na rynku światowym, a później zobacz prognozy na najbliższe lata. W tym zawodzie nie ma i nie będzie kryzysu. firmy cały czas biją się o dobrych programistów Jeśli tak jest to mnie pocieszyłeś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jesli pozwolicie mam jeszcze pare pytań do Was : 1. Dlaczego programiści PHP zarabiają najmniej w porównaniu do programistów C/C++ i Java ? Czy może to ulec zmianie ? 2. Który z tych języków według Was ma większą przyszłość ? 3. Czy na podstawie niżej podanych informacji możecie ocenić do jakiego poziomu kompetencji doprowadziłby mnie wspomniany kurs ESKK Cytat Przystępnie napisane lekcje krok po kroku wprowadzają Cię w fascynujący świat tworzenia serwisów internetowych. Zawierają wiele praktycznych przykładów i rozwiązań, które można od razu wykorzystać w praktyce. W trakcie kursu nauczysz się języków programowania oraz dowiesz się, w jaki sposób budować tanie, ale solidne i atrakcyjne serwisy internetowe. Poznasz możliwości płynące z integracji wielu usług sieciowych, jak WWW, poczta elektroniczna i FTP. Nauczysz się wzbogacać prezentacje o elementy multimedialne. Poznasz narzędzia zorientowane na tworzenie grafiki i animacji, zbudujesz blog internetowy oraz przygotujesz aplikację sklepu internetowego. W kursie omawiamy także zagadnienia bezpieczeństwa danych oraz metody prowadzenia efektywnej kampanii marketingowej w sieci. Cytat Czego się nauczysz
Język kodowania Poznasz (X)HTML – język kodowania dokumentów umieszczanych w witrynach internetowych. Strony WWW Skonstruujesz atrakcyjne strony internetowe, poznasz też narzędzia projektanta i webmastera wspomagające pracę nad budową serwisów internetowych. Języki programowania Nauczysz się wykorzystywać języki programowania (m.in. JavaScript i PHP) do budowy tzw. dynamicznych stron WWW. Bazy danych Zdobędziesz niezbędną wiedzę na temat wykorzystania bazy danych MySQL w tworzeniu serwisów internetowych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 02:12 |