![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim, przeszukałem połowę Internetu i nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem. Prawdopodobnie błąd jest tak niuansowy, aż będzie mi wstyd (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) . Przechodząc do rzeczy oto kod funkcji:
Problem jest w 37 linijce kodu (tak podaje edytor). Błąd jest tej treści: "#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'else then SET wynik = FALSE ENDIF; elseif CHARACTER_LENGTH(CAST(isb' at line 37 " W dokumentacji MySQL nie mogę znaleźć różnicy, a patrząc na przykłady z różnych stron też wszystko wygląda tak samo. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ten post edytował KcR 8.06.2014, 21:12:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie, dodatkowo poprawiłem to "ENDIF" na "END IF" bo tutaj też nie popisałem się. Za długo człowiek siedzi nad tym to potem głupich błędów nie widzi. Jeszcze raz dzięki wielkie i temat do zamknięcia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:43 |