![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim, przeszukałem połowę Internetu i nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem. Prawdopodobnie błąd jest tak niuansowy, aż będzie mi wstyd (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) . Przechodząc do rzeczy oto kod funkcji:
Problem jest w 37 linijce kodu (tak podaje edytor). Błąd jest tej treści: "#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'else then SET wynik = FALSE ENDIF; elseif CHARACTER_LENGTH(CAST(isb' at line 37 " W dokumentacji MySQL nie mogę znaleźć różnicy, a patrząc na przykłady z różnych stron też wszystko wygląda tak samo. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ten post edytował KcR 8.06.2014, 21:12:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 49 Dołączył: 3.07.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...else then.....
w manualu jest nie ma takiej składni. Powinno być samo else w Twoim kodzie jest to w paru miejscach http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/if.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 02:05 |