![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 43 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pracuję nad stroną Polde Sp z o.o.. Prosiłbym o ocenę strony pod względem graficznym.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 8 Dołączył: 7.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym brakiem mobilnej to trochę tak, jakby otworzyć sklep i nie wpuszczać do niego nikogo przed "trzydziestką"...
Fakt- szału nie ma ale tragedii na pewno też nie ma - podejrzewam że klienci firmy nie będą nakierowani na "bajery cuda robiące", nie będą też patrzyli czy strona odpowiada obecnym trendom - a ten układ dobrze przykuwa uwagę do treści. Moim zdaniem "wpasował się" w tematykę bardzo dobrze. Mnie osobiście nieco "niepokoi" w odbiorze menu na podstronach - ja pewnie zrobiłabym wysuwanie go dopiero po kliknięciu w daną kategorię, bo robi takie wrażenie że wszystko "rozpływa się" pod kursorem - przez wzgląd na treść strony oraz rodzaj firmy, zdaje się, że im wrażenie będzie stabilniejsze, tym lepiej. Po kliknięciu w opcję wyboru języka nic się nie dzieje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 43 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym brakiem mobilnej to trochę tak, jakby otworzyć sklep i nie wpuszczać do niego nikogo przed "trzydziestką"... Po pierwsze - to nie jest sklep, po drugie, wychodząc z założenia, że każdy przed trzydziestką używa urządzeń mobilnych jest chyba jakąś niedorzecznością. Po trzecie - nawet jeśli, to wydaje mi się, że zleceniodawca nie zażyczył sobie wersji mobilnej ze względu na charakter branży. Fakt - tło też mi się nie podoba ale to życzenie zleceniodawcy. Próbowałem zaprezentować takie w odcieniach szarości ale się nie spodobało. Rozjaśnione wygląda jeszcze gorzej. Co do rozmytego mam złe przeczucia. Myślałem jeszcze o przeplataniu tła jakimś deseniem. Jakieś inne pomysły? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 16:23 |