![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jak można pobrać stronę udając przeglądarkę. Np strona http://www.baza-firm.com.pl/Finansowe-usługi/strona-1 zwykłe
nie pobiera strony, można jakoś ją pobrać? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakie to polskie nie pomóc tylko po chamsku obrażać innego.
Jak jesteś taki wspaniały pochwal się swoimi skryptami, programami. Ja mam się czym chcwalić i moje programy sprzedają się dobrze. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jakie to polskie nie pomóc tylko po chamsku obrażać innego. W obchodzeniu zabezpieczeń? pomyliłeś fora te jest dla programistów nie pseudo hakerów Cytat Jak jesteś taki wspaniały pochwal się swoimi skryptami, programami. po co? nie widzę takiej potrzeby aby coś sobie albo komuś udowadniać, wystarczy że klienci są zadowoleni Cytat Ja mam się czym chcwalić i moje programy sprzedają się dobrze. no to tylko pogratulować Ten post edytował johny_s 2.06.2014, 23:02:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 21:15 |