Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> PHPMailer zapisywanie wysyłanych wiadomości na serwerze..., Prawidłowe zapisywanie wiadomości wysłanych w przeznaczonym do tego...
eKodzik

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Wysyłam maile, a raczej powiadomienie do klientów za pomocą PHPMailer, jednak chciałem by skrypt zachowywał się poprawnie jak typowa skrzynka mailowa (po części) i zapisywał maile na serwerze bym miał potem dostęp do wysłanych powiadomień np z poziomu Thunderbird czy innego managera poczty.

Proszę o jakiekolwiek wskazówki dotyczące takich możliwości z wykorzystaniem PHPMailer.

Z góry dzięki za pomoc.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ohm

-----

Dodaj sobie bcc na jakąś swoją skrzynkę i będziesz miał kopię, tak najszybciej i najprościej.
+Quote Post
eKodzik

-----

Cytat(ohm @ 22.05.2014, 19:35:27 ) *
Dodaj sobie bcc na jakąś swoją skrzynkę i będziesz miał kopię, tak najszybciej i najprościej.

Tylko ja nie chcę iść tak na około, gdybym miał to robić na odwal to dawno bym tak zrobił, a mi zależy na prawidłowym rozwiązaniu, a co za tym idzie poszerzeniu własnej wiedzy...
Nie musicie pisać całych skryptów, mi zależy na wskazówkach czy jakiś linkach które mnie poprowadzą a raczej dadzą punkt zaczepienia.
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.12.2025 - 23:38