![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
To co się dzieje na tym forum to jest jakaś masakra normalnie... już tylko w tym roku zostałem 3 razy oszukany przez userów tego forum. Tym razem to ja zleciłem pewien projekt, wpłaciłem zaliczkę, w piątek-sobotę deadline a tutaj zero odzewu od momentu przysłania potwierdzenia przelewu.
To jest ten delikwent: http://forum.php.pl/Zobacz_profil_m40667.html Jego GG:7291187 Rafał Szewc Lotników 3/14 09-400 Płock Znalazłem nawet jego numer telefonu, ale nikt się nie zgłasza, chciałbym się Was zapytać, bo może ktoś zna tego użytkownika i się coś stało poważnego czy coś, bo w innym przypadku będę zmuszony mu narobić niezłego gnoju, bo mam dość już takich bałwanów... Będę wdzięczny za każdą informację. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie nie wszędzie to działa, a im dłużej zwlekasz tym większe prawdopodobieństwo że nie odzyskasz kasy. Warto spróbować. Jak nie ma oddziału twojego banku na miejscu radzę już teraz zadzwonić do swojego banku. Czas działa na twoją niekorzyść. Jak nie uzyskasz pomocy w swoim banku bo rozłożą ręce (wiem że po zaksięgowaniu kasy twój bank raczej już ci nie pomoże) wtedy sprawdź z jakiego banku tamten gość ma konto, często można to sprawdzić przy szczegółach przelewu. Wtedy dzwoń do tego drugiego banku i spróbuj załatwić sprawę.
Flaszki mi nie potrzeba, lepiej żebyś na przyszłość był bardziej rozsądny i nie postępował pochopnie. Bo póki co kilka osób cię oszukało a jeszcze nie wyciągnąłeś żadnych wniosków. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:50 |