![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, nie chce rozpoczynać kolejnej dyskusji na temat wyższości jednego FW nad drugim. Chciałem się tylko zapytać czy ktoś jeszcze tutaj zawodowo korzysta z tego frameworka ? chodzi mi o tworzenie prostych stron/blogów/sklepów czy raczej nadaje się już tylko do nauki i potem przejścia na inne FW.
Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiście tworzę w CI dużo komercyjnych projektów.
Niestety nie jest to tak, że wybrałem go z kilku i go używam z wyboru. Po prostu to mój pierwszy FW zaraz po strukturalnym pisaniu, a potem po próbach pisania własnego FW. CI mi się podoba, ale już mam lampkę, że to "nie jest to". Ta myśl już mnie męczy od dobrych miesięcy. Niestety tak to jest, że dostajesz projekt i gonią terminy.. Jak już coś dobrze znasz to ciach ciach, bez dokumentacji zrobisz od razu połowę rzeczy. Wiesz po prostu co i jak.. Autoryzacja w CI - tu akurat in plus za zewnętrzne biblioteki pisane przez ludzi bo wrzucasz pliki i masz gotowe wszystko (rejestracja, przypomnienie hasła, "zapamiętaj mnie"), wraz z widokami. Druga sprawa że kusi mnie Laravel, ale nie chce ćwiczyć na cudzych projektach. Czekam aż się natrafi jakiś prosty katalog albo własny projekt i wtedy już musowo chce iść krok dalej. Ten post edytował markonix 18.05.2014, 00:44:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 09:10 |