![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o taki moduł, skrypt, który zakazywałby kopiowania artykułów ze strony - żeby nikt, ale to absolutnie nikt nie mógł sobie kopiować artów. Nie chodzi mi o zwykłe zablokowanie prawego klawisza, ale o skrypt z prawdziwego zdarzenia.
Ludzie kradną z mojej strony artykuły i wklejaja na inne strony :cry: Takiego skryptu szukam i jeśli ktoś go dla mnie znajdzie, napisze byłbym mu bardzo wdzięczny, nie wykluczam również zapłaty za taki skrypt. Proszę o pomoc w tej sprawie gdyż kopiowanie artykułów z mojej strony staje się coraz częstsze i na innych stronach widnieją one bez mojej zgody.... !!! Pozdrawiam Hades |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kazdy srednio rozgarniety internauta, ktory umie zajrzec do zrodel moze sobie tak czy siak skopiowac wszystko... tego nie zabezpieczysz. Utrudnic tez za wiele sie nie da, mozesz blokowac PPM, czy nawet jakos sie da w IE zablokowac Edit'a poprzez menu, ale to nadal jest zadne zabezpieczenie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 05:51 |