![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam ogromną prośbę. Po raz pierwszy wykonuję samodzielnie witrynę dla klienta i chciałbym się zorientować, jak wy wycenilibyście coś takiego:
Witryna dla sklepu muzycznego. Wszystko na: php+MySQL Katalog produktów oraz usług (bez sklepu, zdjęcia, wyszukiwanie, opisy), strony z informacjami (adresy, etc), newsy, ew. inne drobnostki, które nie zostały jeszcze do końca przedyskutowane (kontakt on-line, etc.), oczywiście pełna administracja i edycja przez przeglądarkę + grafika. Nie jest tego dużo. Taka standardowa funkcjonalność. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1. Nie bierz się za coś, czego nie będziesz w stanie skończyć.
2. Nie zaniżaj cen, psujesz rynek. Ad 1. Jak już wspomniałem robię to dla kolegi ojca robię to za darmo, po to zeby sie uczyc on(kolega) kupił ksiązki i udostępnił spis produktów czy raczej usług, w zamian za to ja mam zrobić mu prostą stronkę. Stronka jest zrobiona w html. Kolega zadowolony. A ten Portal(czy jak to się tam nazywa robię aby sie nauczyć, jezeli podołam zadaniu, a powinienem, wtedy ten kumpel mojego ojca zapłaci mi za to. Jesli nie zrobie tego nikt nie ucierpi. Ad2. Jak mam nie zaniżać cen jesli nie wiem na jakich wartosciach za dane usługi się opiereac?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 19:28 |