![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebuję pomocy przy poprawieniu tego skryptu, gdyż plik nie jest załączany i wysyłany. Ktoś może mi to poprawić ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jaką prywatną korespondencję upubliczniłem (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? O co Ci teraz chodzi? Uwzieliście się na mnie czy co (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Przytocz słowa które wg Ciebie upubliczniłem bo pieprzysz teraz głupoty.
Czyją i jaką prywatną korespondencję twoim zdaniem upubliczniłem (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Chory na łeb jesteś czy na coś innego (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) To co z kimś piszę na pw to moja prywatna sprawa, i to nie zostało upublicznione, więc o co ci chodzi (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Nadal nikt nie pomoże? Użytkownik Posio pisał głupoty, nie potrafił podać nawet dowodu. Znajdzie się ktoś taki kto sam nieraz potrzebował pomocy, a teraz mógłby jej sam udzielić w spósób bezinteresowny ? Już sobie poradziłem, pewna dobra osoba mi pomogła. Bardzo jej dziękuję. Później pokażę kod, bo nie będę taki jak Wy wszyscy. Pozdrawiam Ten post edytował tomekx86 7.05.2014, 18:23:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 06:27 |