![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebuję pomocy przy poprawieniu tego skryptu, gdyż plik nie jest załączany i wysyłany. Ktoś może mi to poprawić ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja nic nie zerżnąłem i uważaj co piszesz. To mi kolega napisał, ale też nie wie co dalej. Taki macie problem ?
Ludzie ja się nie muszę tego uczyć, bo mi się to w życiu nie przyda, potrzebuję raz jedyny pomocy. Zlitujcie się nie jestem programistą, tylko logistykiem. Znam się na innych rzeczach, w innych dziedzinach mogę pomóc i to robie na innych forach. A tu to ja potrzebuję pomocy. Jak podmienię $_FILES["plik1"]["tmp_name"]; na $_FILES["plik"]["tmp_name"]; przy zachowaniu w formularzu name= plik1 to plik 1 nie jest wgrywany tylko kolejny, czyli plik2. A co zrobić by wszystkie pliki były wgrywane? Skoro tak twierdzicie że na tej stronie wszystko jest to w którym miejscu ? Odpowie ktoś czy pochowaliście się po kątach? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 15:15 |