![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebuję pomocy przy poprawieniu tego skryptu, gdyż plik nie jest załączany i wysyłany. Ktoś może mi to poprawić ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
I jeszcze jedno do użytkowników Turson, Posio - może mi wytłumaczycie, tak jak Posio pisze:
"To o co prosisz to nie jest pomoc, tylko napisanie czegoś za Ciebie w całości. Zerżnąłeś gdzieś z sieci skrypt, wrzucasz go tu i chcesz żeby Ci go przerobiono, a nie tak jak mówisz, żeby pomóc Ci go przerobić. Rzekoma pomoc Tobie jest całkowicie bezcelowa bo i tak z takiej pomocy nie potrafisz skorzystać. Może trafisz na kogoś kto Ci z łaski swojej to zrobi." w takim razie może wytłumaczysz mi Turson po jaką cholerę prowadzisz blog na którym udostępniasz gotowe skrypty? Bo skoro waszym zdaniem każdy powinien wszystko umieć, ew. umieć korzystać i rozumieć literaturę programowania, to twoja strona Turson jest bezużyteczna i działasz przeciwko sobie. Bo skoro potrafisz udostępnić cały skrypt, to napisać czy nawet poprawić to co mam, to nie byłoby dla Ciebie problemem. Ale jak zauważyłem nosisz się wysoko i takim jak ja nie zamierzasz pomóc. DZIĘKUJĘ Wiesz co Turson, ciężko Cię zrozumieć. Niby coś próbujesz pomóc, ale nie do końca, bo myślisz że każdy jest taki mądry jak Ty z programowania. Powiedzieć dokładnie co i jak to już problem. Zaraz piszesz, żebym to komuś zlecił. Napisałem, że nie stać mnie na informatyka. Więc pomocy szukam tutaj. A oboje zdajemy sobie sprawę, że sprawa jest raczej błaha i potrzeba niewielkiej zmiany w kodzie. Ale Ty nie pomożesz, bo honor Ci na to nie pozwala. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jeszcze jedno do użytkowników Turson, Posio - może mi wytłumaczycie, tak jak Posio pisze: "To o co prosisz to nie jest pomoc, tylko napisanie czegoś za Ciebie w całości. Zerżnąłeś gdzieś z sieci skrypt, wrzucasz go tu i chcesz żeby Ci go przerobiono, a nie tak jak mówisz, żeby pomóc Ci go przerobić. Rzekoma pomoc Tobie jest całkowicie bezcelowa bo i tak z takiej pomocy nie potrafisz skorzystać. Może trafisz na kogoś kto Ci z łaski swojej to zrobi." w takim razie może wytłumaczysz mi Turson po jaką cholerę prowadzisz blog na którym udostępniasz gotowe skrypty? Bo skoro waszym zdaniem każdy powinien wszystko umieć, ew. umieć korzystać i rozumieć literaturę programowania, to twoja strona Turson jest bezużyteczna i działasz przeciwko sobie. Bo skoro potrafisz udostępnić cały skrypt, to napisać czy nawet poprawić to co mam, to nie byłoby dla Ciebie problemem. Ale jak zauważyłem nosisz się wysoko i takim jak ja nie zamierzasz pomóc. DZIĘKUJĘ Wiesz co Turson, ciężko Cię zrozumieć. Niby coś próbujesz pomóc, ale nie do końca, bo myślisz że każdy jest taki mądry jak Ty z programowania. Powiedzieć dokładnie co i jak to już problem. Zaraz piszesz, żebym to komuś zlecił. Napisałem, że nie stać mnie na informatyka. Więc pomocy szukam tutaj. A oboje zdajemy sobie sprawę, że sprawa jest raczej błaha i potrzeba niewielkiej zmiany w kodzie. Ale Ty nie pomożesz, bo honor Ci na to nie pozwala. Nie wiesz po co są takie blogi? Żeby ludzie uczący się, szukający rozwiązań mieli jakiś punkt zaczepienia. Taki kod potrafi wiele rozjaśnić, naprowadzić na rozwiązanie do którego samemu by się dochodziło niewiadomo ile, pomaga spojżeć inaczej na problem. Sam korzystam z takich rzeczy jeśli z czymś spotykam się pierwszy raz lub napisanie czegoś podobnego zajmie więcej czasu niż wykorzystanie i zaadoptowanie do własnych potrzeb. To nie to samo co zerżnięćie i liczenie na to że ktoś coś zrobi tak aby mi pasowało. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 13:42 |