![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki kodzik
Problem w tym, że po załadowaniu strony nie wyświetla się nic, nawet formularz, który znajduje się przed kodem php. Na tyle na ile sie orientuję do 15. linijki wszystko jest ok (sprawdzałem dając echo tekst). Coś zepsułem w reszcie kodu. Byłbym wdzięczny, jakby mi ktos pomógł (kilka godzin się z tym męczę) Większość pól w bazie typu varchar. Jedynie pola id w obu tabelach typu int, oraz pole expires typu date. Reszta pól, bez wzgledu czy to IP, data, czy tekst mają typ varchar. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób var_dump(mysql_num_rows($spr)) i zobacz jaki jest wynik. Bo może zwraca więcej niż 1 albo false.
Po drugie: SELECT * FROM users WHERE name LIKE '$USER' Dlaczego sprawdzasz w ten sposób? Jeśli masz użytkowników tom, tomasz, tomx to będzie prawda prawda dla nich wszystkich. Po trzecie. Pewnie da radę to jednym zapytaniem zapisać zamiast tak męczyć bazę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 07:12 |