![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam Mam problem z prawidłowym skonfigurowaniem pliku "captcha.php", który jest używany w celu ochrony przed spamem. Pewnie wiecie o co chodzi. Po wpisaniu cyferek, które się pojawiają wywala mi błąd "Źle przepisany kod. Spróbuj ponownie...". Przedtem ten sam srypt miałem na innym hostingu i działał prawidłowo. Po przerzuceniu na nowy pojawił się błąd. Szukam błędu, ale nie potrafię go zlokalizować. Proszę o waszą pomoc. Poniżej w skrócie przedstawiam kod jaki mam wstawiony. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam takie coś:
NIe wiem może i źle. Mam pytanie w jaki sposób sprawdzić sesje (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Już mam. Sesja o podanej nazwie nie istnieje. Teraz pytanie jak zrobić, aby przekazać sesje dalej do strony ? Wstawiłem taki kod
Pojawia się napis, że sesja istnieje. NIestety dalej pojawia mi się komunikat źle przepisany kod. Już działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam pytanie w jaki sposób sprawdzić sesje (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Cytat Jak zrobić, aby przekazać sesje dalej do strony ? tego nie rozumiem, jeśli chodzi tobie o "jak przekazać sesję przechodząc na inną stronę" to było na tutaj. edit: już chyba nie aktualne bo u mnie ciągle pisze że twój post był dodany minutę temu, i nie pokazuję kiedy edytowales. A treść się dodała. Ten post edytował ZaXaZ 24.04.2014, 19:42:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 20:35 |