![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mysle, ze od czasu do czasu milo jest sie posmiac (nie tylko z postow lamerow (np n*s*) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) z kawalow. Tak wiec jak ktos ma jakis fany dowcip to niech tu go napisze.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Kochasz mnie skarbie?
- Kocham... - A ladna jestem? - Ladna... - A podobam Ci sie ? - Podobasz ... - A powiedz cos od Siebie. - Dobranoc Zofio... +++++ Chcial sie gosciu pozbyc kota, wiec wywiozl go kilka ulic dalej. Gdy wrocil do domu kot juz tam byl. Wywiozl go dziesiec ulic dalej, po powrocie widzi kota w domu. Wywiozl go jeszcze raz, krazy ulicami w prawo w lewo i tak az na drugi koniec miasta. Dzwoni do domu i pyta sie zony: - Jest kot? - Jest - odpowiada zona. - Daj go do telefonu, bo nie moge trafic do domu! +++++ Na skrzyzowaniu na swiatlach stal konny policjant. Za nim zatrzymal sie dzieciak, na nowiutkim, blyszczacym rowerku. - Ladny rower! - Mówi policjant, - dostales go od Mikolaja? - Taaaakk... - To w przyszlym roku powiedz Mikolajowi, zeby ci przyniósl lampke, powiedzial policjant i wypisal dzieciakowi mandat za 'brak swiatel'. Dzieciak wzial mandat i powiedzial: - Ladny kon. Dostal pan go od Mikolaja? Rozbawiony policjant odpowiedzial tak. - To w przyszlym roku niech pan powie Mikolajowi, zeby dal mu chuja miedzy nogami, zamiast na grzbiecie! +++++ Wniosek o urlop do szefa: O Istoto Najdoskonalsza! Ja, padalec ohydny co z najpodlejszej dziury kloacznej wypelzl, niegodzien Twych przeczystych sladow cialem mym haniebnym brukac, ni wzroku kaprawego na Twoj cien potezny wznosic, ani moim tchem cuchnacym krystalicznej woni oddechu Twego kalac, ja, najnedzniejszy z nedznych wije sie u Twych stop, ktore po platkach rozy jeno stapac winny, nikczemna twarza w proch padajac, blagam najpokorniej Cie, o Dostojny, bys raczyl sklonic swe boskie oblicze i by Twe niezmacone oko spoczelo na tym lichym wniosku. I ze swej jamy nieczystej,ja, pies plugawy, skamle do Ciebie, o Najmadrzejszy z Madrych, bys krynico madrosci w laskawosci Swej nieskonczonej wniosek ow raczyl przyjac i pozytywnie zaopiniowac. +++++ Do firmy przyszedł hydraulik naprawić WC.Wszedł do kancelarii i pyta sekretarkę: -No to gdzie jest ten sracz?Sekretarka nieśmiało odpowiada: -Pan dyrektor jest właśnie na obiedzie. -Ale pani mnie źle zrozumiała - mam na myśli te dwa zera. -Zastępcy dyrektora mają naradę. -Ale pani złota, ja się pytam gdzie tu się gówno robi? - AAHA rachunkowość jest piętro niżej. +++++ Witam Arabski dyplomata pierwszy raz wizytujacy USA byl na obiedzie w Departamencie Stanu. Wielki Emir nie byl przyzwyczajony do takiej ilosci soli w jedzeniu (frytki, sery, salami, itp.) wiec co chwila wysylal swojego sluzacego Abdula po szklanke wody. Raz po raz Abdul zrywal sie i wracal z pelna szklanka, az pewnego razu wrocil z pustymi rekami. - Abdul, synu brzydkiego wielblada, gdzie moja woda?? - zazadal wyjasnien Wielki Emir - Tysiackrotne przeprosiny, O Najjasniejszy - wyjakal zalamany Abdul - Bialy czlowiek siedzial na studni!!" +++++ Pub pelen ludzi, wszyscy sie dobrze bawia, a tu nagle wpada zdyszany facet i wrzeszczy: - Wszyscy do domu! Zaraz tu bedzie Czarny Rycerz! Bar momentalnie pustoszeje.. Sytuacja powtarza sie prawie codziennie. W koncu ktoregos dnia, jeden gosc przychodzacy do baru od niedawna pomyslal: "W morde, mam jeszcze nie dopity browar, nie chce mi sie wychodzic... Pierdole, zostaje! Zobaczymy co bedzie." Nie uplynely 3 minuty, a tu wchodzi wielki murzyn, ktory wyglada jak Shaquille O'Neal: ze 2.20m na 150kg. Koles juz ma mokro w porach, zwazywszy ze wzrok murzyna zatrzymal sie na nim (nie mial duzego wyboru, bo sala byla pusta). Murzyn staje nad nim i mowi: "Ty! Zrob mi laske" Koles widzi, ze lepiej sie nie sprzeciwiac, wiec robi co nalezy. Po wszystkim murzyn zapina spodnie i mowi: "Nie wiem jak ty stary, ale ja spierdalam. Zaraz tu bedzie Czarny Rycerz!" +++++ W barze siedzi 2 podchmielonych kolesi - i jeden pyta drugiego: - Walisz żone w ta drugą dziurkę ? - A po co, żeby w ciążę zaszła ? +++++ Przyjechał szef jednej z rosyjskich mafii na jeziorko na syberie połowic w lodzie rybki. Wziął ze soba odpowiedni ekwipunek (tzn 3 leterki woodki i jakis sprzet do łowienia) Wyszedł na jeziorko , wyciął dziure w lodzie i zaczął łowić. TAK łowi i łowi,pije i pije, aż się w końcu tak zachlał, że zasnał. Budzi sie po kilku godzinach i patrzy, że z szyji zajebali mu złote i srebrne łańcuchy,zegarek z ręki, z kieszeni rulonik dolarów. Wkurwiony zadzwonił po resztę swojej kompani. Po półgodziny zajechały czarne wołgi i cała rzesza rosyjskich sqr***. - Szefie to gdzie szukamy tego gnoja - zapytali - Choćmy do najbliżej wioski - i tak zrobili. W wiosce poszli do chaty sołtysa. Pukają do drzwi a tu wychodzi sołtys ze złotymi łańcuchami, złotym zegarkiem, z rulonikiem dolarów w kieszeni. Pyta się go BOSS , - A skąd kur***a to masz ?- - na to soltys- nie uwierzycie jak wam powiem - - ide se normalnie przez jeziorke patrze a tam zaprany facio lezy to wzialem mu kasę i wyruchałem w dupe... Na to Boss podzedl bliżej i mówi - - eeeee to nie moje ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 04:51 |