![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam ogromną prośbę. Po raz pierwszy wykonuję samodzielnie witrynę dla klienta i chciałbym się zorientować, jak wy wycenilibyście coś takiego:
Witryna dla sklepu muzycznego. Wszystko na: php+MySQL Katalog produktów oraz usług (bez sklepu, zdjęcia, wyszukiwanie, opisy), strony z informacjami (adresy, etc), newsy, ew. inne drobnostki, które nie zostały jeszcze do końca przedyskutowane (kontakt on-line, etc.), oczywiście pełna administracja i edycja przez przeglądarkę + grafika. Nie jest tego dużo. Taka standardowa funkcjonalność. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"+grafika" mowisz jakby to byl breloczek dawany w bonusie... grafika dla firmy startowa cena to ok. 1000 i leci w gore w zaleznosci od roznych czynnikow
cms do tego co mowisz spokojnie mniej wiecej 1000-1500 mozesz wziac w zaleznosci od wymagan >>> myślałem, że robi się to bardziej indywidualnie.<<< i miales racje. dokladnej ceny ci nikt nie powiem bo to nalezy sporzadzac na podstawie specyfikacji i znajac klienta i cel swojego produktu, a przede wszystkim znajac wlasny system pracy i samoocene.. nie ma uniwersalnych cennikow, a juz napewno nie takie, gdzie ktos wrzuca jakies naglowki graficzne montowane w 30sek i podpisuje to 'oferta: strona internetowa - 150pln'.. >>>Na forum nic ciekawego nie ma. Na google znalazłem coś takiego: http://ti.one.pl/cennik/cennik.htm w miarę szczegółowe. Może komuś się przyda.<<< mam nadzieje, ze nikomu sie to nie przyda i nikt nie potraktuje tego powazniej niz cene za bloga dla ziomka z klasy.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 03:14 |