![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc,
Mam problem z tymi serwerami. NIC nie przychodzi na email tj nawet email nie przychodzi. Kiedy wysylam na np. onet. interie, gmail wsio jest ok a tutaj nawet ustawienie filtrow nie pomaga. Dodalem adres spod ktorego przesylam email (FROM) i tez nic. Wiem ze kod jest poprawny zreszta dla pewnosci wstawilem prosty przyklad f. mail() do innego pliku i wywolalem. Tez nic. Juz nie wiem co mam z tym robic a musze miec to pod hotmail i yahoo. Ktos pomoze (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Zaznaczam że nie ma listów w spamie czy junk email. Nic, totalne zero.
Za każdym razem zwraca true a emaila jak nie bylo tak nie ma. edit: Znalazlem teraz taki przyklad i tez nic nie dochodzi. Przykld z manuala gdzie pisze ze dziala na hotmail rowniez :/ Na gmail dochodzi.
Ten post edytował TwojPan 14.04.2014, 07:45:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 5 Dołączył: 24.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
filtr antyspamowy moze odrzucac poczte z IP niepasujacego do rekordu mx. skoro do innych dochodzi a do nich nie to cos jest na rzeczy. po drugie moze ta poczta wciac idzie i dojdzie za pare godzin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zobacz tez w folderze spam czy czegos nie ma.
Ten post edytował MrMag 14.04.2014, 08:09:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
filtr antyspamowy moze odrzucac poczte z IP niepasujacego do rekordu mx. skoro do innych dochodzi a do nich nie to cos jest na rzeczy. po drugie moze ta poczta wciac idzie i dojdzie za pare godzin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zobacz tez w folderze spam czy czegos nie ma. Filtr sprawdzalem o czym pisalem w pierwszym poscie jak rowniez o folderze spam/junk. Wątpie żeby poczta "szla" od 3 dni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Najlepsze to to że jeszcze niedawno to działało prawidłowo. Ten post edytował TwojPan 14.04.2014, 08:15:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 13:46 |