Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> wykres sin i cos
rojsen

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,jestem nowy i nie jestem pewien czy to dobry dział ,ale Czy mógłby ktoś mi napisać skrypt php w którym będzie wykres sinusa i cosinusa na jednym wykresie.
Jest to moje zadanie domowe które mnie przerosło ,a sam termin zadania upływa jutro.Nie interesują mnie odpowiedzi typu poszukaj w google.Z góry dziękuję
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
destroyerr

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat
I co jeśli ci powiem ,że nie znalazłem tego również w dziale na forum?

Możesz mówić nie rusza mnie to, zwłaszcza że ja znalazłem informacje na ten temat.

Cytat
Wiem ,że chcesz sobie ponabijać posty jak gimbaza

Masz zadanie domowe i nie potrafisz z nim sobie poradzić, a jednocześnie wyzywasz kogoś od gimbazy. Ciekawe. Swoją drogą, ciekawe czemu zakładasz, że ktoś pisze tylko dla nabijania postów. Masz jakieś własne z tym związane doświadczenia? Sądzisz, że ta liczba postów mi coś daje? Jak chcesz kogoś wyzywać od gimbazy to proponuję zachować więcej powagi.

Cytat
ale ja wole pomoc ,

Wiesz co ja wolę?

Cytat
dla znającego się na php programisty nie powinno to sprawiać żadnego problemu

Na koniec jeszcze mały szantaż emocjonalny. Jak Ci nie pomogę (albo ktoś inny) to znaczy, że jesteśmy lamami i noobami i być może jeszcze gimbazą.

Chcesz pomocy to zadaj konkretne pytanie. W tym momencie Twoje pytanie pokazuje, że nawet nie wiesz jak działa PHP.

Ten post edytował destroyerr 7.04.2014, 17:53:50
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 9.10.2025 - 08:37