![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 11 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W jaki sposób zrobić tabele przystawne? Myślę że powinienem to zrobić za pomocą javy, ale nie wiem jak się za to zabrać. Szukałem u wujka google i na forum, niestety nic nie znalazłem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 11 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Zgadza się.
Chodzi mi dokładnie o to jak zabrać się za pracę aby takie raporty nie działały wolno. u góry tabeli mamy rok -> kwartał-> miesiąc -> dzień po lewej: stanowisko -> imię i nazwisko po kliknięciu np. w rok pokazuje się kwartał po kliknięciu w miesiąc rozwija się dzień po kliknięciu w stanowisko pokazują się imiona i nazwiska itd. pobrać i stworzyć tabelę umiem ale bez rozwijania. Jak stworzyć takie rozwijanie aby szybko działało czyli klikam w stanowisko pokazują mi się imiona i nazwiska. Czyli np. pobrać najpierw wszystkie dane w rozbiciu na dzień i już na imiona stworzyć tabelę do html i później za pomocą javy chować i ukrywać odpowiednie wiersze i kolumny. Czy też po kliknięciu używać ajaxa który będzie pobierał dane? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:19 |