![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2013 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Od pewnego czasu zmagam się z pewnym problem. Chodzi o to, że mam taki oto kod napisany w js, który nie wymaga przeładowywania strony oraz dodaje animację chowania contentu:
Wszystko pięknie działało dopóki nie zapragnąłem dodać mapy google. Aby prawidłowo ona się wyświetlała przez ten skrypt dodałem do powyższego kodu następujące polecenia:
kiedy mam funkcję mapaStart() wywoływaną w showNewContent wszystko się popsuło. Przy wybieraniu jakiejkolwiek z opcji w menu cały content chowa się, ale nie chce się rozwinąć. Efekt można zobaczyć na www.ellheat.pl/ferraria . Proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2013 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wielkie działa jak należy tylko tak się zastanawiam czy da radę to zrobić to samo przez podzielnie tego skryptu (który odpowiada za dynamiczne przechodzenie pomiędzy stronami) na dwa podobne pliki. Do tej pory nie udało mi się tego jeszcze zrobić. Bo tak słabo troszkę jak każda podstrona będzie miała zbędny div, którego id będzie nazywał się mapka (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 14:26 |