![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tworzę stronę, która polega na wymianie między użytkownikami tzw. "like" w popularnym w Polsce serwisie ASK.FM
System w zamierzeniu będzie w pełni zautomatyzowany. Strona została otworzona wczoraj w godzinach wieczornych, a dziś zarejestrowałem już prawie 400 użytkowników oraz ponad tysiąc transakcji. Jej aktualny adres to: http://askwymiana.pl A więc poszukuję sponsora, albowiem brak mi środków na serwer, reklamę oraz rozwój projektu. W zamian jestem gotów oddać udziały w zyskach :-) Mail: beniaminkowol@gmail.com Ten post edytował Beniooo 23.03.2014, 16:47:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co tu sponsorować? Bo ja za bardzo nie wiem. Strona powstała dopiero wczoraj? Najważniejsze pytanie, na czym zarabia?
1. Masz zgodę na użycie loga serwisu ask.fm? 2. Czy masz zgodę na użycie ich designu? Nawet kontrolek formularza nie chciało Ci się ostylować. PS. Fajny Paintshop na głównej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 20:17 |