![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problem odnośnie funkcji array, a więc chce ustawić chronologicznie wartości $godzina i wpisać je do pliku a później wyświetlić. Wszystko działa dobrze do momentu kiedy przed każdą wartością chce żeby do pliku dodawany był też tekst przed każdą z nich. Gdy uruchamiam mój kod owszem wpisuje tekst i zmienne, lecz niestety nie układa ich w kolejności. Wrzucam kod poradzi ktoś co robię źle?
Ten post edytował cfneon 2.03.2014, 22:22:45 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki vonski to wszystko już z czym miałem problem. Temat rozwiązany, pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
edit. Wszystko działa ale prawie bo teraz gdy dodałem ify znowu nie chce mi tego sorcić, nie wiem czy umieszciłem je dobrze. Zerkniesz na to.
Pomoże ktoś? Bo troche nad tym główkuje i niewiem co wywołuje błąd. A bardzo mi na tym zależy, sorry za refresh(jeszcze tylko to i temat do zamk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Ten post edytował cfneon 7.03.2014, 23:45:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 16:21 |