![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z uaktualnieniem adresów ip w bazie danych .Chiałbym aby adresy ip uzytkowników którzy nie mają jeszcze wpisu w bazie uaktualniły się z pierwszym logowaniem , próbowałem już update i nic z tego. Baza 'users' tabela 'ip' Proszę o pomoc.
Ten post edytował Kshyhoo 1.03.2014, 08:29:35
Powód edycji: [Kshyhoo]: bb-code
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@dunce to nie do konca tak....
Nikt tu na forum nie chce, by forum bylo napedzane przez leni patentowantowanych co czekają tylko na gotowca. Naprawde takich ludzi "napedzajacych" tutaj nie potrzebujemy. No i nie mowie, ze mam na mysli Ciebie. Podalem tylko przyklad, ze nie kazdy typ usera jest tu mile widziany. Odsylanie do manuali bardzo czesto ma sens. Uzytkownicy bardzo czesto wychodzą z zalozenia, ze forum jest od tego by im wszystko podac na tacy.... Tak nie jest. Jak ktos sie pyta o banalną rzecz, ktora bardzo dobrze jest opisana w manualu lub bez problemu do odnalezenia w google, to sorki, ale to tylko żle o nim swiadczy i dostaje kopniaka wlasnie do manuala. Tobie niestety tez by sie przydalo troche podstaw takich jak: 1)zapytania w php wykonuje sie przy uzyciu miedzy innymi przy uzyciu mysql_query a nie poprzez samo ich napisanie..... To tak jakbys napisal na karce liste zakupow do zrobienia i czekal az samo sie wszystko na stole pojawi 2) Podstawy skladni UPDATE. To są rzeczy, ktore powinienies dowiedziec sie sam., gdyz są ogolnie dostepne, za darmo i są to podstawy podstaw. Na przyszłość więc mniej krzycz, jak to napedzasz forum, a wiecej rob samemu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:26 |