![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z uaktualnieniem adresów ip w bazie danych .Chiałbym aby adresy ip uzytkowników którzy nie mają jeszcze wpisu w bazie uaktualniły się z pierwszym logowaniem , próbowałem już update i nic z tego. Baza 'users' tabela 'ip' Proszę o pomoc.
Ten post edytował Kshyhoo 1.03.2014, 08:29:35
Powód edycji: [Kshyhoo]: bb-code
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki przeogromne @nospor męczyłem się z tym ok tygodnia .
Taką pomoc to ja rozumiem oby więcej takich moderatorów . ---temat do zamknięcia--- Mam dosyć odsyłaczy do innych stron lub google - ludzie pamiętajcie że nikt nie lubi forów gdzie zamiast pomagać odsyla sie gdzie indziej . Jaki jest sens istnienia forum lub nawet działu w którym się nie pomaga . Mam pomysł - wklejcie kod wyszukiwarki żeby zamiast odpowiedzi na zadane pytanie pokazywało się np. google i sprawa będzie załatwiona. A wy którzy odsyłają do google lub innych stron - PAMIĘTAJCIE ŻE SZUKAJĄCY PROBLEMÓW NAPĘDZAJĄ FORUM -rozwiązujcie je a nie odsyłajcie . Ten post edytował dunce 2.03.2014, 12:40:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 20:42 |