![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2013 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stanowisko: Programista PHP
Miejsce Pracy: Kraków Prowadzimy od kilku lat duże serwisy internetowe. Szukamy utalentowanego programisty PHP. Prosimy o przesłanie CV wraz z fragmentem autorskiego kodu PHP. POŻĄDANE UMIEJĘTNOŚCI : znajomość PHP, HTML, CSS, JavaScript. UWAGA! Wymagana znajomość wzorców projektowych oraz przynajmniej jednego frmeworka PHP wykorzystującego MVC. OFERUJEMY : * stała praca w Krakowie, propozycja umowy o pracę na czas nieokreślony * możliwość pracy w zepole twórczych osób * realizowanie zainteresowań przy różnorodnych projektach * atrakcyjne wynagrodzenie zgłoszenia prosimy przesyłać na zgloszeniepoczta@gmail.com Polcern Sp. z o.o. ul. Królowej Jadwigi 56A, Kraków |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 21.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proszę wybaczyć że się wtrącę... ale nabywszy doświadczenie wśród Krakowskich oferentów, teraz kiedy widzę zapis "atrakcyjne wynagrodzenie", to pytam, dla kogo ono jest atrakcyjne?
1. dla pracodawcy czy dla zatrudnianego programisty? 2. co dokładnie znaczy atrakcyjne? (jeden Krakowski oferent gorąco przekonywał mnie że 7zł na godzinę to bardzo atrakcyjna stawka, szkoda było czasu na proces rekrutacyjny) spełniam wszystkie wskazane warunki, ponadto mam 5 lat doświadczenia z CakePHP. dodatkowo systemy cache, wyszukiwania (solr). robię naprawdę duże projekty (też w ydawnictwa) nie chciałbym tracić czasu na aplikację by zderzyć się z bezczelnym typem który porówna moją pracę do machania łopatą czy jeszcze lepiej, że na Ukrainie są tańsi, tylko dlatego że dobrym zwyczajem jest nie zaczynać rozmowy od pytania o wynagrodzenie. Pozdrawiam i bez urazy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:44 |