![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie. Usiłuję napisać skrypt php, który pozwoli na ściąganie plików z serwera na dysk. Niby wszystko działa, ale po kliknięciu na link, okienko zapisywania się nie wyskakuje.
Może ma ktoś pomysł dlaczego? index.php:
download.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przez chwilę się zaśmiałem, ale to musi być coś innego. Pod koniec skryptu napisałem:
i nic to nie dało. To musi chodzić o coś innego. Poza tym funkcja sprawdzająca już też jest wywołana w definicji funkcji send, więc to nie to. **** Okej, już sobie poradziłem. To jest post Nospora. "1) Kontynuuj tamten temat 2) A kto ci kaze o tu header("Content-Disposition:attachment;file=$file,filename=twojanazwapliku.txt"); nadawac nazwe na stale...... tam dawaj dynamiczną nazwe, w zaleznosci od pliku." Sory, ale moja wiedza z php jest chyba za mało wystarczająca. W jaki sposób mogę nadać tę dynamiczną nazwę oraz gdzie? Ten post edytował finito 26.02.2014, 00:45:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 13:56 |