![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
W dzisiejszym watku mam zamiar zareprezentowac forumowiczom mojego bloga. Calosc zostala wykonana od "zera" prze ze mnie. Nie ma tam zadnych "gotowcow", gardze takim programowaniem w ktorym webmaster korzysta z gotowych komponentow i uwaza ze jest "programista", Ale wrocmy do tematu :-) Do tworzenia tego zacnego dziela wykorzystalem kilka bardzo znanych jezykow programowania i przedstawiania danych, oto one. *HTML (wersja 5 - najnowsza); *CSS (wersja 3 - najnowsza), *PHP (nie mam pojecia jaka wersja :-)). Zapraszam do oceny. Oto adres: http://www.hawkes.xaa.pl :-) Milego przegladania :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chmiello
Cytat Może jakiś kod? jakieś przykłady klas, funkcji czy coś żeby można było to ocenić? Wydaje mi się - a nawet jestem pewien, że znajomość programowania autora tematu jest na takim samym poziomie co jego strona. Biorac pod uwagę jeszcze treść pierwszego postu dziwie się, że administratorzy nie zamknęli jeszcze tego tematu. Jedyne co tutaj widzę tylko egoizm, a nie "projekt" o którym można cokolwiek powiedzieć. Ale i tak the best of to: Cytat Do tworzenia tego zacnego dziela wykorzystalem kilka bardzo znanych jezykow programowania i przedstawiania danych, oto one. *HTML (wersja 5 - najnowsza); *CSS (wersja 3 - najnowsza), *PHP (nie mam pojecia jaka wersja :-)). To powinno gdzieś trafić na internety Autorze, to że Twoja przeglądarka obsługuje html5 i css3 to nie znaczy, że Twój kod spełnia takie standardy. Powiem więcej, Twój kod nie leżał nawet obok tych rzeczy. Ostatnia rzecz o wersji PHP świadczy tylko o Twoim amatorstwie i arogancji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 06:14 |