![]() |
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Jestem ciekaw ile byście w swojim życiu zmienili gdybyście narodzili się jeszcze raz. Wiem że temat oklepany ale jestem ciekaw waszych odpowiedzi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) .
Ja osobiście zmieniłbym wiele, w mojim wyglądzie. Zacząłbym pakować, a nie rozwijać kompy. Zacząłbym porządnie wyglądać, i zmieniłbym się, o 180 stopni. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Licząc że dożyje tego co dają mi lekarze (poważna choroba) to dożyje 30 lat i potem pierdut. Dlatego wole gdybać...
Słyszałeś o samospełniającej się przepowiedni? Jeśli będziesz sobie wmawiał, że masz czas do trzydziestki, to na pewno nie dożyjesz więcej. Znam natomiast ludzi, którym lekarze dawali rok, może dwa, ale oni postanowili cieszyć się tym co pozostało i po kilku latach lekarze dziwili się, że widzą ich w tak dobrym stanie. Grunt, to nie poddawać się, ni popadać w melancholię i używać życia! Więc przestań smęcić i weź się za coś konstruktywnego, co pochłonie cię na tyle, że nie będziesz miał czasu na głupie myśli! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 15:06 |