![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kilka przycisków, każdy składających się z 3 obrazków (neutralny, zaznaczony, wciśnięty).
Chciałbym żeby te obrazki zachowywały się jak normalne przyciski, z tą różnicą, że na każdej stronie 1 wybrany przycisk ma być domyślnie wciśnięty, do czasu aż ktoś wciśnie inny przycisk, wtedy ten domyślnie wciśnięty ma się odznaczać. W tym przypadku CSS nie spełnia moich wymagań. Wydaje mi się, że jedyne rozwiązanie to Javascript. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jesli dobrze rozumiem, powiedzmy masz jedna z wielu stron Dotąd się zgadza.na tej stronie jest takich przyciskow kilka... Chcę żeby z tych kilku przycisków wybrany przeze mnie 1 przycisk był domyślnie wciśnięty od samego początku, (oczywiście który przycisk ma być domyślnym zależeć będzie od podstrony) aż do momętu gdy użytkownik wciśnie dowolny inny. Wtedy ten domyślny ma wracać do trybu neutralnego, a wciśnięty ma zostać przycisk wybrany przez użytkownika. Ten post edytował Szunaj85 20.02.2014, 14:09:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:07 |