![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
W dzisiejszym watku mam zamiar zareprezentowac forumowiczom mojego bloga. Calosc zostala wykonana od "zera" prze ze mnie. Nie ma tam zadnych "gotowcow", gardze takim programowaniem w ktorym webmaster korzysta z gotowych komponentow i uwaza ze jest "programista", Ale wrocmy do tematu :-) Do tworzenia tego zacnego dziela wykorzystalem kilka bardzo znanych jezykow programowania i przedstawiania danych, oto one. *HTML (wersja 5 - najnowsza); *CSS (wersja 3 - najnowsza), *PHP (nie mam pojecia jaka wersja :-)). Zapraszam do oceny. Oto adres: http://www.hawkes.xaa.pl :-) Milego przegladania :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 5 Dołączył: 12.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat gardze takim programowaniem w ktorym webmaster korzysta z gotowych komponentow i uwaza ze jest "programista", uuu na ostro jedziesz, niestety zasmucę Cię, koło już istnieje i tylko głupek siedział by nad wynalezieniem go jeszcze raz. To że uczysz się i chcesz wiedzieć jak pisać takie rzeczy jest dla Ciebie na plus, ale Twoja arogancja jest nie na miejscu. I takie teksty są bardzo dziecinne. Wielki programista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Co do oceny, to w sumie dałeś do oceny tylko html, nie dużo to daje bo co tu oceniać (jak masz w temacie napisane własny skrypt). Może jakiś kod? jakieś przykłady klas, funkcji czy coś żeby można było to ocenić? Może jakieś ciekawe rozwiązania których nie ma nigdzie indziej? Poza tym ja widzę tu tylko jakiś moduł do dodawani wpisów, moduł do dodawania plików do download, może jakiś moduł do tworzenia menu - to jest dosyć prosta konstrukcja i napisanie tego chyba nie zajęło Ci wiele czasu, może przerzucisz się na coś bardziej ambitnego, albo zaprezentujesz jakiś system podobny do WP, gdzie mamy masę narzędzi, możliwości rozbudowy, dodatki które można instalować etc? Pozdro (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 15:17 |