![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym przeglądnąć i przeanalizować kod aplikacji napisanej w php obiektowym. Wydaje mi się że w ten sposób najlepiej bym zrozumiał cały proces tworzenia aplikacji obiektowych. Chodzi mi o przesyłanie danych wyświetlanie ich obsługę bazy danych. Czy wiecie skąd można by było taką przykładową aplikacje podejrzeć, jak jest zbudowana i zaimplementowana?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
świetne materiały!
dziękuję (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nie chcę otwierać nowego tematu z powodu takiej drobnej sprawy, dlatego piszę tutaj potrzebuję wykorzystać tablicę spoza klasy do drobnej rzeczy, wykorzystałem taki kod:
niby sprawa prosta, ale doczytałem, że global w klasie nie jest zgodny z ideą OOP - a zatem jak wprowadzić wartości tabeli $array do klasy? oczywiście można tak samo jak $a->value, ale co będzie, gdybym chciał wprowadzić 15 zmiennych spoza klasy do klasy? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 23:06 |