Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Moja strona w google.pl
tomal85

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam założyłem stronę internetową http://suknieslubne-kopycinska.prv.pl/ ,problem polega na tym że jestem początkujący i nie wiem jak zrobić żeby po wpisaniu słów kluczowych strona pokazała się w wyszukiwarce Google, teraz nawet po wpisaniu nazwy strony w Google nie ma rezultatów tak jakby nie istniała. Proszę o pomoc jak to zrobić.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
sloneczniki

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

No zaraz zaraz, ale w ogóle zawsze nowo utworzona strona nie pojawia się w wynikach google, jeśli nic się w tym celu nie zrobi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czy było jakieś pozycjonowanie? muszą być linki prowadzące do strony, takie dróżki, przez które robot google tam dojedzie i się dowie o jej istnieniu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jeśli chcesz wiedzieć na której jest pozycji (jeśli jest wśród pierwszych 100) to użyj cmonitor.pl Kolejna sprawa to co poprzednie osoby napisały - hosting ma znaczenie, bo na darmowym truniej wypozycjonować ( ale też się da to zrobić bardzo dobrze ) bardziej mnie martwi kwestia: na dole jest wielka, na prawdę wielka reklama deal.pl czy to wymiana linków i ktoś Ci płaci za tę reklamę czy to reklama, która jest z powodu tego, że darmowy hosting?
Jeśli chce się tanio, prawie darmo i bez reklam, to proponuję na cba.pl - tam mam kilka stronek. Oczywiście też wyskakuje reklama i to taka ciężka w javie, że strona się długo ładuje, ale za to kilka złotych kosztuje wyłączenie reklamy na 3 miesiące. Chyba taniej się nie da, po wyłączeniu reklamy strona chodzi już bardzo szybko. Jeśli chodzi o tematykę pozycjonowania i optymalizacji, to tak wielka reklama u Ciebie sprawia, że na starcie strona jest źle widziana przez google i o wiele trudniej będzie się przebić przez całą konkurencje.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 28.12.2025 - 06:40