![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od niedawna korzystam z skryptu forum jakim jest IPB. Chciałbym dodać wyszukiwarkę na logu. Kod wyszukiwarki:
Kod, który odpowiada za wyświetlanie logo:
CSS:
Myślałem, że jak zrobię tak:
to będzie dobrze.... jednak to nie to (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Proszę o pomoc... Ten post edytował freefragcs 13.01.2014, 22:15:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 8 Dołączył: 7.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też nie wiem - ponieważ żeby to wiedzieć, musisz określić jaka klasa jest przypisana div'owi zawierającemu szukajkę.
W tym celu musisz podejrzeć plik templatki (znajdziesz go w folderze stylu), i zobaczyć co jest wpisane za "class=" lub "id=" Wtedy poszukaj tej nazwy notatnikiem w stylu css, będziesz mieć i kod html odpowiedzialny za wyświetlanie szukaja, i css odpowiedzialny za jego wygląd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Z tego co widzę wstępnie w tym css, szukajka powinna się wyświetlać w logo bo kod nie ma "niespodzianek". Zawsze łatwiej ci będzie przenieść kawałek html'a do templatki z logo, niż kombinować nie widząc, na czym działasz. Zresztą, zapoznanie się, przynajmniej pobieżne, z konstrukcją własnej strony da ci dużo i poza kwestią jednorazowej modyfikacji. Ten post edytował Luna_s20 21.01.2014, 22:05:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 10:50 |