![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ostatnio zaimponował mi jeden aparat cyfrowy przede wszystkim ceną i komentarzami o Nim. Mianowicie jest to Kodak CX 6200. Niestety nie znam się aż tak dobrze, aby wszystko samemu ocenić: zalety, wady i uwagi dotyczące sprzętu. Dlatego proszę Was o opinię o Tym apracie, wymienienie jego wszelakich zalet, chociażby najmniejszej wady oraz uwag do tego sprzętu. A także czego on nie ma, co jest przydatne w tego typu sprzęcie. Daję kilka przydatnych linków: http://www.aparatycyfrowe.pl/index.php?dz=...opis&id=kod6200 http://wwwpl.kodak.com/PL/pl/digital/digit...onsumerCX.shtml -------------------- GG: 2897559 | Tlen: tobi89
Homepage by Tobi | tobi.folio | <? PHPowiec.pl ?> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@Tobi
Wszytsko zależy do czego będziesz używał tego aparatu. Po zapoznaniu się z danymi technicznymi aparatu stwierdzam że jest on tylko i wyłącznie do użytku domowego przez amatorów (bez obrazy). Zdjęć naprawde superrr!!! nim nie zrobisz. Do korzysic mozna zaliczyć panel LCD, zobaczysz na nim zrobione zdjęcie. Minus - szybkie zurzycie bateri przez owy panel. Proponuje dodatkowo zakup ładowarki z akumulatorkami, zobaczysz że się szybka zwrócą. Można by pisac i pisać, lecz musisz sobie odpowiedzieć na pytanie: do czego będzie Ci słuzył ten aparat i wtedy wybierz odpowiedni. P.S Zwróć uwage na dostępne tryby ekspozycji i oprogramowanie dostarczone przez producęta. Osobiście posiadam Cannon Power Shot A 70, jestem z niego bardzo zadowolony, spełnie moje oczekiwania choć po zrobieniu ok 2000 zdjęć jeszcze w pełni nie wykorzystałęm jego możliwości. Gdzieś przeczytałem że 2.06.2004 pojawi sie w kioskach nowe czasopismo o aparatach cyfrowych z kolekcji "Chip special". -------------------- Warsztst: Apache 1.3.31 | PHP 4.3.7RC1 | MySQL 4.0.18
Na warsztacie: RU llllllllll 98% |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:15 |