![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 19.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie drodzy pehapowicze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Raczkuję w temacie jQuery więc zwracam się do was z prośbą o pomoc. Wymarzyło mi się, aby gdy użytkownik kliknie w ostatniego selecta by coś wklupać, zaraz pod nim wskoczy nowy select i tak w nieskończoność (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Znalazłem coś w interneciku i przerobiłem pod metodę focus(). Działa ale tylko na pierwszym selekcie (tak jakby ciągle stał na jednej wartości) Ma ktoś jakiś pomysł (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Kod
Edit: Późna pora, zapomniałem linka: tu to działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://jsbin.com/EBUMoKa/1/ Ten post edytował daggoth 20.01.2014, 23:38:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 19.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super, o to chodziło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wielkie dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zastanawiam się, gdzie mogę poczytać o zachowaniu samego jQuery (handlery etc), jakieś praktyczne cechy. Składnie i manipulacje DOM już poniekąd rozumiem, brakuje mi właśnie takiej wiedzy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Można prosić o jakieś wsparcie tutorialami albo innym zbiorem wiedzy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 14:26 |