![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam pytanie odnośnie tworzenia tabel
Chcę stworzyć stronę o motoryzacji. 1. I teraz czy lepiej jest dodawać ogłoszenie np do jednej tabeli ogloszenia (uzytkownika,opis, marke,model,kategorie prawa jazdy,itd) czy może lepiej to rozbić na tab1(uzytkownik,opis) tab2(marka,model), tab3(kategoria), itd 2. Czy model i marke samochodu dać w jednej tabeli czy w 2 osobnych i jak je później połączyć 3. I trzecie pytanie czy wogóle kategorie,marki,wyposażenie itd dawać w tabelach czy może w zrobić w pliku
Proszę o pomoc bo chciałbnym żeby zapytania na stronie działały mi w miarę szybko |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no spor t jak miałaby wyglądać struktura tabeli z kategoriami z której to wybierałbym kategorie pprawa jazdy
A1 B B1 C C1 D D1 B+E C+E C1+E D+E D1+E T sory że tak Cię męcze ale chce żeby to miało ręce i nogi. Na podstawie tej tabeli zrobię inne kategorie np wyposażenie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 20:04 |