![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem nazwę topicu (DeyV)
bardzo fajny artykulik: http://www.webinside.pl/php/artykuly/137 czekałem też na owarcie php5.pl ale sie załamałem jak zobaczyłem co to jest. Może jeszcze ktoś zna pare innych ciekawych artykulów o php5 przedewszystkim o nowaościach. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php niewątpliwie może zachęcić do przygody z programowaniem. Ale profesjonalnalne aplikacje webowe to w nim powstawać jeszcze długo nie będą i... chyba w cale nie muszą.
W końcu php powstał jako język, za pomocą, którego w prosty sposób bedzie można "udynamicznić" swoją domową stronę. A jeżeli ktoś będzie chciał czegoś więcej, to i tak sięgnie po JAVE, lub choćby ASP. Sam przeszedłem dosyć długą przygodę z php (piszę jakiś tam portalik szachowy od ponad roku), ale nie uważam, żeby ten język nadawał się do profesjonalnych projektów. Zresztą chyba nie dałoby się przy jego pomocy godnie zarabiać. Dlatego też nie zamknąłem się ślepo na ten jeden (prosty) język programowania, ale staram się rozwijać bardziej zaawansowane, do czego i innych zachęcam. P.S. W php najbardziej mnie denerwuje to że nie da się ukryć kodu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:27 |