![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam bardzo serdecznie.
Mam 2 zmienne które są połączone z bazą danych, jedna zmienna działa wcześniej i wgrywa do bazy daną przy następnym odświeżeniu ta dana wgrywa się do drugiej zmiennej. I taki ma być efekt jednak chce żeby ta pierwsza zmienna została wykasowana ale później ta 2 żeby już zachowała swoją daną. Da się to jakoś wykonać ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inne kody tylko liczą tą daną. A po drugie nie wiem czego tu nie rozumiesz, jeśli znasz odpowiednie słowa programistyczne to nie widzę żadnego przeciwwskazania żeby tego nie zrozumieć.
Liczę na odpowiedz jakiegoś guru forum php (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeśli np com nie będzie wiedział o co mi chodzi to wtedy bardziej się rozpisze ale moim zdaniem jasno widać o co chodzi. I tu żaden php nie ma nic do gadania tylko to jest zwykła zagadka logiczna. Pierwsza zmienna wgrywa daną, druga tą samą daną sobie też wgrywa i po tej czynności pierwsza powinna zostać wykasowana i tu powinien się zakończyć cały proces. Ale niestety pętla idzie dalej i znów druga zmienna ściąga zawartość pierwszej która została wykasowana... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 01:57 |