![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właściwie nie wiedziałem za bardzo gdzie ten temat umieścić, poza tym zapewne nieraz było to poruszane na niejednym forum, ale ziemia się kręci, czas leci i firmy tez się zmieniają z dnia na dzień, także uważam, ze takie odświeżenie może być dobre.
Wiedząc, ze na forum bywają ludzie tworzący różnorakie strony i mają swoje osobiste doświadczenia, poprosiłbym jeżeli tylko można podzielenie się informacja, jakie metody stosujecie, by zarabiać, na stronach. I tutaj było by fajnie, gdybyście wpisując się podwali info na temat: 1. Nazwę firmy z jakiej usług korzystacie. 2. Krótkie info na temat, jak wygląda metoda zarabiania. 3. Średnią odwiedzin waszej strony w miesiącu. 4. Ilość przychodu miesięcznie. Jeżeli posty utrzymają się w charakterze tychże 4-ech punktów, myślę, ze będzie fajną i przydatna informacją dla nas wszystkich. I co nikt nie zarabia? Ludziska pomóżta, bo nie wiem jak sie sprawy mają. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nawet to forum ma jakąś tam reklamę i ktoś próbuje na tym zarabiać, chyba więc nie trudno napisać liczby odwiedzin i średnich ale to forum sluży programistom, którzy mogą wymieniać sie informacjami na temat programowania. Jaką wartość wniesie twoja strona internetowa? Cytat Wygląda to tak, ze zanim ktoś dostanie się do elementu twojej strony, wyświetla się 5 sekund reklama, a ty na tym zarabiasz filmweb tak ma. tylko, że fillmweb to portal, na którym można znaleźć informacje po polsku o ogromnej liczbie filmów. Dlatego stał się popularny i może sobie pozwolić na takie reklamy. i znowu - jaką wartosc wnosi twój serwis (i jaki jest jego adres), że uważasz, że już jest czas na odcinanie kuponów i odebranie walizki z kasą? Co zatrzyma uzytkownika przed zamknieciem twojej strony jak mu wyskoczy okienko z reklama?? Ten post edytował PrinceOfPersia 5.01.2014, 09:58:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 00:15 |