![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ktoś może kupił bądź ma zamiar kupić książkę podaną w temacie ? Jeśli tak to jakie są opinie tych którzy mieli już ją w ręku ? Książka napisana przez autora tego samego co napisał książkę o CodeIgniterze która była w miarę na dobrym poziomie. Link do książki o którą mi chodzi: http://helion.pl/ksiazki/yii-framework-luk...osna,yiifra.htm Ten post edytował motyl-pl 29.12.2013, 12:22:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałam wątpliwą przyjemność przeglądania innej pozycji książkowej tego autora. Radzę dokładnie sprawdzić czy poziom tej książki Ci odpowiada, bo jeżeli jest podobny do poprzednich, to w moim odczuciu nie nadaje się nawet jako wspomniana podstawka pod monitor. Heh, mamy podobne odczucia. Tylko, że jak dla mnie to ją te nazwisko dyskwalifikuje. Podobne to one będą chyba tylko z nazwy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Z tego co widziałem w jakiejś roadmapie to szykuje się mała rewolucja, trochę zostanie wywrócone do góry nogami... @sowiq - jeśli w ogóle zostanie wydane. Alpha miała być wydana bodajże w maju 2012 roku. Jest dostępna od paru miesięcy. Po pobieżnym rzuceniu okiem na rozwiązania tam zawarte, to jednak szykuje się coś na miarę jedynki + lekko unowocześniony kod. Niestety, dla mnie już odpada. @OP - do Yii nie jest potrzebna żadna książka, dokumentacja w zupełności wystarcza. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 21:12 |